Spinni Allstars

TTY’s finest.

T.H.U.G.

Oikea nimeni on Tuukka mutta öiseen aikaan minut tunnetaan kirjainyhdistelmänä T.H.U.G. Uskaltauduin Spinnin kerhohuoneelle ensi kerran dj-kurssille 2008, enkä ole sieltä vieläkään poistunut. Kerhon toiminnassa olen vaikuttanut sihteerinä ja isäntänä sekä kerhon hengenluojana.

Olen soittanut niin epämääräisissä hiekkamonttutansseissa kuin myös keskikaupungin drinkkibaareissa. Minun soundiani on kaikki vinyylinrahinasta avaruusajan tietokonemusiikkiin.

Poimintoja niin sanotuista genreistä, jotka koskettavat

 • ’65-’74 Psychedelia
 • Soul/Jazz/Funk/Groove
 • Hip hop
 • JUNKKA
 • Tekno
MIKSAUKSET:

M-za

Otto ’Masa’ elikkäs M-za on Spinnin kasvatteja sisäänajon vuosikerralla 2007. Tampereen 1Barissa residentti-DJ:nä toimiva M-za soittaa musaa laidasta laitaan avainsanoilla groovy ja rikkobiitti, sekä spesialiteettina NuFunk. Projekteja löytyy M-za:n takataskusta(/luukusta) useampiakin:

Täysi bio ja kaikki mixtapet TÄÄLTÄ!

MIKSAUKSET:

nocomply

”I press play.”
Bass-heavy dancefloor destruction
Red Bull Track Club Champion

http://fb.com/ncmpl

MIKSAUKSET:

Freeve

Freeve elikkäs Veikko on nuoresta iästään huolimatta soittanut levyjä jo jonkun tovin. 15-vuotiaana tämä hölmö nuori päätti kieltäytyä kaikesta rahasta ja vapaa-ajasta ja osti parin teknareita ja mikserin. Freeven lautasilla pyörii pettämättöllä tyylitajulla valikoitua housea, diskoa, jazzia, soulia, teknoa ja hieman dubsteppiäkin.

 • Levylaukussa mukana aina miellyttävää, pehmeää ja syvää musiikkia sekä istuvalle että tanssivalle väelle
 • Löydettävissä mm. M-za:n kanssa järjestettävistä Groovy Goose -illoista ja useista muista alan tapahtumista.
MIKSAUKSET:

RETROME

ville viidakkosauna

RETROME, Nälkämaan toinen ”lahja” Spinnille, eksyi kerhohuoneelle syksyn 2012 fuksiviikolla väittäen jo osaavansa soittaa levyjä. Samalla polulla tämä myös Ville nimeä totteleva sankari on edelleen, eikä näytä pois eksyvän. Nykyisin mies uskoo pääosin drum’n’bassin ja isojen bassolinjojen housen sulosointuihin, mutta miehen kuulee soittavan kesäisempää housea ja garagea.

Tämän veijarin löytää soittamasta Spinnin tapahtumien lisäksi mm. Ukkohallan rinteiltä ja rannoilta sekä monien vuosijuhlien jatkoilta.

MIKSAUKSET:

Mack Wilde

Markus flung himself into deejaying after joining Spinni, the electronic music club at Tampere University of Technology.
Since then he has started planting Tampere on Finland’s techno map with Kosmos club night and their latest project, Black Seagull Underground Dance Club.

MIKSAUKSET:

IND!CE

ind!ce

Spinnin uudempaa kaartia edstava Jarno aka IND!CE liittyi vahvuuteen vuonna 2013. Jo vuodesta 2006 asti tärykalvonsa ja rahansa musiikille uhrannut Etelä-Pohjanmaan kasvatti vannoo likaisen complextron, glitch hopin ja dnb:n nimeen, mutta säännöllisesti levylautasella pyörähtää myös funkahtavaa nu-discoa sekä breakbeatia.

Mieheen voi törmätä kerhohuoneella Isännän roolissa keittämässä kahvia, heittämässä huonoa leukaa tai buustaamassa Feed Me:n uusinta julkaisua.

MIKSAUKSET:

miksushag

Miksu aka miksushag liittyi Spinnin Justice Leagueen vuonna 2009. Piikikkään olemuksen ja itseopitun soittotaidon myötä vaikuttanut enemmän tai vähemmän Spinnin toiminnassa ja tapahtumissa.

Tykkää erityisesti pitkistä vaihdoista, jotka ovat omiaan nykyiseen soundiin, joka koostuu seksikkäästä ja tyylitajuisesta  Housen eri alajeista.

 • Intohimoina : ’88 – ’04 vuosien trancemusiikki, Starcraft: Brood War ja Red Bull.
MIKSAUKSET:

Ovi

mun kuva

Born and raised on the mean streets of Lohjakatu, Moger Door, Ovi, AKA Ville, started his musical journey when he was 2, when he was given a slap by her Uncle. It was at this moment that Ville knew he wanted to be part of ’The Scene’.

He first became interested in the electronic music scene in 1994. In 2006, aged 14, his Mum and Dad bought his his first set of turntables. At the age of 17, he was already being touted as Lohjakatu’s answer to DJ Livelol. He did various warm up sets before the doors opened in clubs hosting major names such as DJ Livelol, and many more. In 2011, he achieved her big break when he realised he was big in the game. It was after this point when she started getting gigs at big events such as Wonderland and My Bedroom vol 3.

After receiving several offers, he joined Door Recordings, who helped distribute his first internet release, ’Suckball’ in 2012. Though the single didn’t sell as many as she probably would have liked, he is a fighter and since 2012 has been locked in the studio perfecting her craft.

Suffice to say, the Drum and Bass scene should be expecting big things from 2014.

MIKSAUKSET:

gr


Gr alias Timppa on Kuopion pimeistä metsistä Tampereelle siirtynyt synnynnäinen teknomies, sillä teknon ja housen kuuntelu alkoi jo pitkälle alta kouluikäisenä. Nykyisin mies elää rumpubassolle, mutta ei ole unhoittanut juuriaan vaan myös house ja tekno ovat pysyneet aina levylaukussa mukana.

 • Levylaukussa: melodisista ralleista aina syviin myyränhenkäyksiin.
 • Soittokokemusta kymmenien pimeiden teknoklubien ja hämyisten baarien lisäksi esimerkiksi Hämeenkadun Appron hallijatkoilta.
 • Lisää miehestä: http://grdeejay.tontut.fi
MIKSAUKSET:

Stinks

Oskari aka Stinks liittyi Spinnin remmiin 2006 ja on siitä asti soitellut aktiivisesti sekä Spinnin tapahtumissa että muissakin kekkereissä Toijalasta Hong Kongiin. Suurin intohimo on jo pitkään ollut dubstep, mutta teinivuosien musiikkiseikkailujen (mm. hiphop ja hardcore) ja yleisen genrerajoittumattomuuden vuoksi levylaukusta löytyy sopivat biisit kesäisiin chillailuihin, kevyisiin klubimeininkeihin ja synkimpiin kellareihin.

Stinks on osa bassomusiikkiin keskittynyttä Concussion Crew’ta, aktiviteetteina mm. radioshow & tapahtumia Tampereella.

MIKSAUKSET:

Johnnie No-Skool

Spinnin hävytön hustleri ja häikäilemätön yleisön miellyttäjä Johnnie MF No-Skool pääsi kesällä 2006 aikamme legendan, Spinnin sähköankeriaan, Miko Kiisken (aka elysion) oppiin eikä meinannut oppia ei sitten millään yhtään mitään levyjen soitosta! Vuodesta toiseen se kuitenkin tuntee kyynärpäätaktiikalla deckien taakse ja pistää YouTubesta biisejä soimaan ihan sujuvasti.

Jos haluut dokaa hyvissä bileissä tai urputtaa äijän vaihdoista muuten vaan yleisön edessä, niin tsekkaa keikat osoitteesta http://www.disco-idiots.com.

MIKSAUKSET: